ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΝΟΙΞΗ/ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 : ΛΑΜΨΗ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 09, 2019

Εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στο έτος όπου θα δούμε υπερβολές ή κάτι διαφορετικό  σε μαλλιά και μακιγιάζ, τότε σίγουρα μιλάμε για τα show ομορφιάς στις μεγάλες πόλεις του κόσμου κάθε εξάμηνο. Η λάμψη ήταν στο επίκεντρο της πασαρέλας του οίκου Givenchy Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ενώ η Pat McGrath δημιούργησε μοναδικές εικόνες μακιγιάζ στα παρασκήνια του οίκου Valentino. Εφάρμοσε λάμψη ακριβώς στο τελείωμα των μαλλιών στο μέτωπο μέχρι κάτω από τα μάτια και έκανε τα μοντέλα να μοιάζουν σχεδόν σαν υπέρ ηρωίδες. Τα μοντέλα που δεν είχαν αυτό το look, είχαν επίσης λαμπερό δέρμα με σπορ στιλ και αξεσουάρ στα μαλλιά με ιδιαίτερα κομμάτια στην κορυφή του κεφαλιού .

 

Στον οίκο Iris Van Herpen, ο Martin Cullen έβαψε τούφες των μαλλιών των μοντέλων σε έντονα χρώματα, κυρίως σε έντονο χάλκινο, που κάνει μεγάλη διαφορά απέναντι στην χλωμή επιδερμίδα τους. Και ενώ τα ρούχα στην συλλογή του οίκου Elie Saab είχαν αρκετή λάμψη από μόνα τους, τα μοντέλα φορούσαν μεταλλική σκιά ματιών για να ολοκληρώσουν το λαμπερό αποτέλεσμα, τα ρούχα από λιωμένο χρυσό και τα πέπλα διακοσμημένα με κοσμήματα. Ακόμα και στον Dior, όπου το μακιγιάζ περιορίστηκε σε μονόχρωμη παλέτα, τα μοντέλα είχαν λαμπερά κομμάτια σε χρυσό, μαύρο, ασημί και κόκκινο, δημιουργώντας ένα εκτυφλωτικό αποτέλεσμα κάτω από τα φώτα της σκηνής που ετοιμάστηκε ειδικά για το show του οίκου.

 

Η Pat McGrath έμεινε μακριά από την υπερβολική λάμψη στον οίκο Valentino, επιλέγοντας αντί για glitter, διακοσμημένες βλεφαρίδες και έντονο μακιγιάζ λουλουδιών με glossy χείλη, βασισμένα στις αποχρώσεις των χρωμάτων των ρούχων. Αυτό πάει να πει λάμψη και ανοιξιάτικη ομορφιά.

Μπορείτε να μπείτε στο site ikonomakis.gr ώστε να βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για να δημιουργήσετε τα δικά σας, μοναδικά look. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ