Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Το καλοκαίρι έρχεται, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε. Οι σωστές θεραπείες ομορφιάς μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και να σας κρατήσουν υπέροχες από την κορυφή μέχρι τα νύχια, μέχρι να έρθει το φθινόπωρο. Εδώ έχουμε αυτά που δεν πρέπει να ξεχάσετε και πώς μπορείτε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι θα τα κάνετε.

Αποτρίχωση στο μπικίνι.

Γιατί το χρειάζεστε: Μαγιό και θάλασσα. Χαιρόμαστε που έρχεται το καλοκαίρι και η αποτρίχωση του μπικίνι σας εξασφαλίζει μια ομαλή περιοχή για εβδομάδες, ιδανικό αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε παραλία. Όσο κάνετε αποτρίχωση τακτικά, οι τρίχες βγαίνουν πιο αργά και ταυτόχρονα γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία της αφαίρεσης τους. Κλείστε ραντεβού σε ένα μέρος που να μπορείτε να εμπιστευτείτε την ευαίσθητη σας περιοχή.

 

Πότε πρέπει να γίνει: Οι τρίχες πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον δύο εκατοστών για να τις πιάσει το κερί. Εάν ξυρίζεστε ή χρησιμοποιείτε μια κρέμα αποτρίχωσης, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να την αφήσετε να αναπτυχθεί. Προγραμματίστε το ραντεβού σας για τον Ιούνιο για να είστε οκ.

Πόσο συχνά το χρειάζεστε: Κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Αλλά δεδομένου ότι οι τρίχες δεν μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό σε όλους, το διάστημα μπορεί να διαφέρει.

 

Αποτρίχωση στα πόδια.

Γιατί το χρειάζεστε: Φορέματα, σορτς, μαγιό. Το καλοκαίρι είναι η εποχή των ποδιών. Θα μπορούσατε να ξυρίζετε τα πόδια σας κάθε μέρα ή θα μπορούσατε να κάνετε μία φορά αποτρίχωση και να είναι λεία για εβδομάδες. Κάντε τα μαθηματικά λοιπόν και ας παραδεχτούμε όλοι ότι η αποτρίχωση μας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο.

 

Επιπλέον, με την αποτρίχωση γίνεται και απολέπιση, καθώς μαζί με τις τρίχες αφαιρούνται και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με το δέρμα σας να μένει εξαιρετικά απαλό.

Πότε να το κάνετε: Ξεκινήστε να τις μακραίνετε στις αρχές Μαΐου,  ιδανικά όταν ακόμα φοράτε παντελόνι. Όπως και με τη γραμμή του μπικίνι, χρειάζεστε η τρίχα να έχει μήκος τουλάχιστον 2 εκατοστών, αλλά η διαδικασία ανάπτυξης της τριχοφυΐας στα πόδια σας είναι γενικά λίγο πιο περίεργη διαδικασία.

Πόσο συχνά το χρειάζεστε: Κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες, παρόλο που ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από το άτομο.

Μετά την αποτρίχωση, απλώστε κρέμα για ενυδάτωση.

 

Μανικιούρ.

Γιατί το χρειάζεστε: Ένα ημιμόνιμο μανικιούρ σημαίνει όμορφα νύχια στις φωτογραφίες των διακοπών σας. Η άμμος και το αλμυρό νερό μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα νύχια, πράγμα που σημαίνει ότι το συνήθη μανικιούρ DIY δεν θα έχει καμία πιθανότητα να διαρκέσει πάνω από ένα Σαββατοκύριακο στην παραλία.

Πότε πρέπει να το κάνετε: Μέχρι μία εβδομάδα πριν φύγετε για το ταξίδι σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μακρύνουν υπερβολικά τα νύχια σας κατά την διάρκεια των διακοπών, αλλιώς η όλη διαδικασία πάει στράφι.

Πόσο συχνά το χρειάζεστε: Κάθε δύο εβδομάδες.

Αποκτήστε τα καλύτερα αποτελέσματα: Μην κάνετε εργασίες που μπορεί να σας χαλάσουν τα νύχια γρήγορα. Για παράδειγμα, φορέστε γάντια όταν πλένετε τα πιάτα ή ακόμα καλύτερα, αφήστε τα πιάτα σας να μουλιάσουν σε νερό και μετά τρίψτε τα.

 

Αποτρίχωση στα φρύδια.

Γιατί το χρειάζεστε: Το να κοιτάζεστε σε έναν μικροσκοπικό καθρέπτη για να βγάλετε τα φρύδια σας δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε μια Παρασκευή του καλοκαιριού. Είναι καλύτερο να αφήσετε το ζήτημα σε έναν επαγγελματία ειδικό στην αποτρίχωση που θα καθορίσει την καλύτερη εμφάνιση για το σχήμα του προσώπου σας και το είδος του φρυδιού σας και στη συνέχεια να εργαστεί αναλόγως.

Πότε να το κάνετε: Κάθε φορά που τα φρύδια σας χρειάζονται λίγη περιποίηση. Επειδή η γύρω περιοχή μπορεί να είναι λίγο κόκκινη για μέχρι τρεις ημέρες μετά από το κερί, φτιάξτε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να μην χρειαστεί μετά να παραστείτε σε κάποια επίσημη έξοδο.

Πόσο συχνά το χρειάζεστε: Περίπου κάθε τρεις εβδομάδες.


Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για τις διακοπές σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ