ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ FILLERS ΧΕΙΛΙΩΝ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ FILLERS ΧΕΙΛΙΩΝ

Αυτές τις μέρες είναι σχεδόν τόσο συνηθισμένο όσο και το περιποιημένο πρόσωπο ή το φρύδι, αλλά το filler στα χείλη εξακολουθεί να είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Με όλο και περισσότερους από εμάς να το επιλέγουμε απευθυνθήκαμε σε τρεις γιατρούς, Dr Tapan Patel, Dr Sarah Tonks και Dr Nima για τις κορυφαίες συμβουλές τους. Ορίστε ο σωστός οδηγός για να ξέρετε τι να κάνετε αν θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς. 

Κάντε την έρευνα σας όταν ψάχνετε τον γιατρό. 

Ποτέ μην κλείνετε ραντεβού με έναν επαγγελματία που βασίζεται απλώς σε κριτική ενός φίλου. Αφιερώστε χρόνο για να τον ελέγξετε και μόνοι σας. «Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε έναν γιατρό με σωστό υπόβαθρο για να κάνετε τη θεραπεία σας», εξήγησε ο Dr.Tonks. Το καλύτερο αποτέλεσμα πρόκειται να προέλθει από κάποιον που κάνει αυτές τις θεραπείες κάθε μέρα. Το όφελος στην επιλογή γιατρού είναι ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές με ασφάλεια και να επιτύχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

 

 

 

 

 

Μην παρασυρθείτε από ευκαιρίες. 

Η ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα μπορεί να φαίνεται ελκυστική, αλλά ο Dr.Patel εξηγεί ότι καμία αξιόπιστη κλινική δεν θα προσελκύσει τους πελάτες με αυτόν τον τρόπο. «Βλέπω συμφωνίες όπως «κλείστε τώρα για 20% έκπτωση» ή «φέρτε έναν φίλο και λάβετε έκπτωση», δήλωσε ο Dr.Patel. «Ή βλέπω τους ασθενείς που έκαναν filler σε κρουαζιερόπλοιο, ή επειδή συνόδευαν μία φίλη τους στο ραντεβού της και αποφάσισαν να κάνουν και αυτοί. Η ενθάρρυνση των ανθρώπων με τέτοιο τρόπο έρχεται σε αντίθεση με την σωστή ιατρική πρακτική και θα πρέπει να εγείρει τις υποψίες σας. «Η κλινική θα πρέπει πάντα να έχει δηλώσει το κόστος της θεραπείας και αν η τιμή σας φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, τότε πιθανότατα έτσι είναι».

Δείτε ολόκληρο το πρόσωπο των πελατών του γιατρού, ώστε να έχετε μία συνολική εικόνα της δουλειάς του. 

Όταν εξετάζετε το χαρτοφυλάκιο του επαγγελματία σας, βεβαιωθείτε ότι βλέπετε φωτογραφίες ολόκληρων των προσώπων του πελάτη, όχι μόνο συγκεκριμένων περιοχών. «Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο.  Οι γιατροί θα δημοσιεύσουν μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει μόνο τη μύτη σε απομόνωση με μια πριν και μετά λήψη αλλά τότε δεν έχετε ιδέα πώς φαίνεται σε συνδυασμό με το υπόλοιπο του προσώπου τους. Ίσως να είναι εντελώς ανισόρροπη. Αναζητήστε σαφείς φωτογραφίες ολόκληρου του προσώπου» εξήγησε η Dr.Tonks.

 

 

 

 

 

Μην κάνετε fillers μετά από χωρισμό. 

Ενώ ένα δραστικό κούρεμα μπορεί να συσχετίζεται πιο συχνά με την περίοδο μετά τον χωρισμό, ο Dr. Nima λέει ότι ακούει συχνά τους άνθρωποι να κάνουν fillers μετά από έναν χωρισμό. «Δεν είναι καλή ιδέα να κάνεις κάτι όταν δεν είσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση», προειδοποιεί. Παρόλο που το filler μπορεί να απορροφηθεί, είναι άσκοπα επεμβατικό και όπως επεσήμανε ο Dr.Nima, η διαδικασία μπορεί να επηρεάσει τo φυσικό σας κολλαγόνο.

Μην κάνετε filler αν έχετε κάποιο μεγάλο event σύντομα.  

Μια ξεχωριστή μέρα όπως ένας γάμος ή ένα reunion μπορεί να είναι η ώθηση για να δοκιμάστε το filler, αλλά φροντίστε να του αφήσετε αρκετό χρόνο για να «κάτσει». «Το filler δεν είναι τόσο επεμβατικό και η θεραπεία είναι συνήθως γρήγορη, δήλωσε η Dr.Tonks. Αλλά θα ήθελα να σας συμβουλεύω να το κάνετε τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από ένα μεγάλο γεγονός, σε περίπτωση που είστε ένας από τους άτυχους που έχουν λίγους περισσότερους μώλωπες ή πρήξιμο».

 

 

 

 

 

Μην κάνετε μόνιμα fillers. 

Είναι λιγότερο συνηθισμένο αυτές τις μέρες, αλλά μόνιμο filler εξακολουθεί να εμφανίζεται από καιρό σε καιρό. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν μια μεγάλη ιδέα, ειδικά αν εξετάσουμε τα τυποποιημένα υλικά για filler, όλοι οι γιατροί προειδοποίησαν ενάντια σε αυτό. «Με το κανονικό filler, αν είστε δυσαρεστημένοι, μπορούμε να το διαλύσουμε αρκετά εύκολα. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με το μόνιμο filler και αν πάει άσχημα ή μολυνθεί, θα έχετε πραγματικό πρόβλημα», προειδοποιεί η Dr Tonks.

Επισκεφθείτε το site, ikonomakis.gr για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τα χείλη σας!

1 σχόλιο

θα ήθελα περισσότερα ν μαθω

σταυρουλα

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.