ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά & αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 60€.
Τηλεφωνικές παραγγελίες
211 800 4132

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ DERMAPLANING ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 20, 2019

Η διαδικασία έχει περισσότερα οφέλη από ό, τι νομίζετε.

Ανάλογα με τις γενετικές σας προδιαγραφές, οι τρίχες στο σώμα σας μπορεί να είναι αρκετά σκούρες. Αν και τα μαλλιά στο κεφάλι σας μπορεί να είναι πραγματικά λεπτά και ωραία, με κάποιο τρόπο στα υπόλοιπα σημεία, στα πόδια και στο πρόσωπο η τρίχα είναι πιο άγρια. Ειδικά σε μικρή ηλικία αυτό μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια. Η λύση σας είναι το dermaplaning, με το «ξύρισμα» των baby τριχών στο πρόσωπό σας. Το πρόσωπό είναι πολύ πιο μαλακό και το μακιγάζ κάθεται καλύτερα. Δεν είναι περίεργο κιόλας ότι το dermaplaning έχει γίνει μια από τις αγαπημένες συνήθειες πολλών γυναικών μέχρι σήμερα.

 

Το Dermaplaning χρησιμοποιεί ένα νυστέρι για την αποτρίχωση.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ενός νυστεριού για την απομάκρυνση της τρίχας και την ελαφριά απολέπιση της επιφάνειας του δέρματος. Οι αισθητικοί άρχισαν να το ενσωματώνουν ως πρόσθετο στις θεραπείες τους τα τελευταία χρόνια ως έναν τρόπο επαγγελματικής αφαίρεσης των μαλλιών από το πρόσωπό σας χωρίς λέιζερ, τσιμπιδάκια, κερί ή άλλες οδυνηρές εναλλακτικές λύσεις.

Για να δούμε πώς το κάνουν οι επαγγελματίες, πήραμε τις συμβουκές της Farah Bazzy, αισθητικού στην Αμερική.  

 

Το Dermaplaning είναι εξαιρετικά ήπιο και δεν προκαλεί πόνο.

Μετά τον καθαρισμό του δέρματός αλλά πριν από την απολέπιση, η Farah χρησιμοποιεί το  νυστέρι και βγάζει απαλά τις τρίχες από το πρόσωπο. Διατηρεί την επιδερμίδα τεντωμένη καθώς χειρίζεται το νυστέρι, αλλά δεν πονάει και η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη. Δεν υπάρχει πόνος ή ενοχλήσεις.

Η Farah αναφέρει ότι στους ανθρώπους τους αρέσει να κάνουν dermaplaning επειδή είναι ένας πολύ ήπιος τρόπος για να απαλλαγούμε από τις μικρές τρίχες, να κάνουμε απολέπιση και να βελτιωθεί η συνολική υφή του δέρματος. Το dermaplaning έχει τα οφέλη της αποτρίχωση χωρίς τον πόνο ή τον ερεθισμό.

 

Όμως το Dermaplaning δεν είναι για όλους.

Η Farah λέει ότι οι άνθρωποι με υπερευαίσθητο δέρμα και σοβαρή ροδόχρου ακμή πρέπει να το αποφεύγουν για να μην ερεθίζουν περισσότερο το δέρμα τους. Σύμφωνα με εκείνη, το dermaplaning πρέπει να γίνεται συνήθως πριν από τα περισσότερα από τα σημαντικότερα βήματα περιποίησης του προσώπου. Το κάνει πάντα πριν από την έγχυση προϊόντος, το peeling ή άλλες θεραπείες.

Το Dermaplaning θα σας δώσει πιο φωτεινό και μαλακό δέρμα.

Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε το dermaplaning, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Το πρόσωπο γίνεται τόσο λαμπερό και απαλό και το μακιγιάζ απλώνεται και αναμειγνύεται πολύ πιο εύκολα μετά από την διαδικασία.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ