ΟΙ KYLIE JENNER ΚΑΙ BELLA HADID ΦΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ 90s ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΩΝ BRATZ DOLLS

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Όλοι στο Hollywood πρόκειται να το δοκιμάσουν. 

Ενώ είναι εξαιρετικά σπάνιο να βλέπεις δύο διασημότητες να βγαίνουν με το ίδιο χτένισμα την ίδια εβδομάδα, δεν είναι ανήκουστο. Στην πραγματικότητα, μόλις πρόσφατα, πετύχαμε την Kylie Jenner και την Bella Hadid που φορούσαν ακριβώς την ίδια κομψή αλογοουρά μέσα λίγες ημέρες η μία από την άλλη. Και αν αυτό δεν σας είναι αρκετό, η Kim Kardashian έχει παρόμοιες παραλλαγές του look, πράγμα που μας οδηγεί στο να αναρωτηθούμε. Θα μπορούσε αυτό να είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά στο Hollywood; 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Hadid έφτασε στα VMA με τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε μια σφιχτή ψηλή αλογοουρά που θυμίζει το χτένισμα που είχαν μερικές κούκλες Bratz: κομψή αλογοουρά με χωρίστρα στο πλάι, με ένα τμήμα μαλλιών τυλιγμένο γύρω από τη βάση για επιπλέον ένταση και οι άκρες μπούκλες. Η κομμώτρια Danielle Priano ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την εμφάνιση, την οποία η Jenner κατέληξε να αγαπήσει τόσο πολύ, που την επανέλαβε μόλις λίγες ημέρες αργότερα.

 

Η Jenner είχε το ίδιο χτένισμα στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Travis Scott στο Netflix , Look Mom I Can Fly. Πριν από την πρεμιέρα, η Jenner μοιράστηκε μάλιστα μία φωτογραφία στις ιστορίες της στο Instagram με την λεζάντα «@bellahadid inspo για τα μαλλιά».  Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, όταν συγκρίνονται δίπλα-δίπλα, τα στιλ είναι λίγο πολύ όμοια.

Οι Hadid και Jenner δεν είναι οι μόνες που επιλέγουν αυτό το είδος χτενίσματος. Η Kim K. έχει επίσης κάνει τα μαλλιά της σε κομψό μισό-updo στην κορυφή του κεφαλιού της με τούφες που τυλίγονται γύρω από τη βάση και τα άκρα κατσαρώνουν ακριβώς έτσι. Ενώ το στυλ της Kardashian διαφέρει ελαφρώς στο ότι δεν είναι πλήρες το updo και δεν διαθέτει χωρίστρα, εξακολουθεί να φαίνεται πολύ κομψό και πολύ '90s ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Και για όλα αυτά τι πρέπει να πούμε: Κάτι μας λέει ότι θα δούμε περισσότερα από αυτά τα 90s-style, Bratz-εμπνευσμένα look στα μαλλιά τους επόμενους μήνες από τους celebs, άρα μείνετε συντονισμένοι.

 

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για τα χτενίσματα σας ή κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να αποκτήσετε το δικό σας χτένισμα παρόμοιο με αυτό των διασήμων.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ