ΟΙ 7 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΛΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on October 02, 2019

Σίγουρα θα θελήσετε να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας.

Κάτι ενδιάμεσα σε βουτυρένια απόχρωση και ανοιχτό ξανθό, αυτή είναι η πιο ονειρική απόχρωση που χρειάζονται τα μαλλιά σας για αυτό το καλοκαίρι: μελί ξανθό. Όταν γίνει σωστά, φαίνεται ζεστή σαν απόχρωση, αλλά όχι ορειχάλκινη και σας δίνει το φυσικό look σαν να καθίσετε στον ήλιο στην παραλία. Ορίστε, επτά τρόποι να αποκτήσετε τη χρυσαφένια αυτή απόχρωση, είτε θελήσετε να τα κάνετε όλα στο ίδιο χρώμα μαλλιών είτε αν θέλετε να κάνετε μία μικρή αλλαγή.

 

  • Μελί και καραμελένιες αποχρώσεις.

Μας αρέσουν τα μαλλιά μας όπως μας αρέσουν τα επιδόρπια μας, δηλαδή πλούσια και κρεμώδη. Αυτή η σοκολατένια απόχρωση έχει μελένια και χρώματα καραμέλας, δίνοντάς της ένα πλούσιο και έντονο φινίρισμα. Αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι mind blowing γιατί προσπαθείτε να διακρίνετε τι χρώμα τα έχετε κάνει, τότε ξέρετε ότι έχετε κάνει το σωστό.

 

  • Μελί ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο.

Η ενιαία ξανθή απόχρωση στα μαλλιά δεν είναι για όλους, για αυτό μπορείτε να την δοκιμάσετε και εσείς που δεν θέλετε να τα αλλάξετε όλα, κρατώντας την φυσική σας βάση και προσθέτοντας μελί ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό.

 

  • Κεχριμπαρένιες ανταύγειες.

Οι χρυσοί και μελένιοι τόνοι είναι ιδανικοί για τον τόνο των πιο ζεστών επιδερμίδων. Επίσης βοηθούν στο να προσθέσετε βάθος και διάσταση στα σγουρά μαλλιά.

 

  • Ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Επιτυγχάνεται με την τεχνική balayage, όπου αυτό το μελένιο χρώμα συνδυάζει κάθε ξανθιά απόχρωση που υπάρχει στα όνειρά μας.

 

  • Καστανό προς ξανθό ombré

Αυτό το look ξεκινά με μια πλούσια καφέ βάση στις ρίζες και στη συνέχεια βαθμιαία ξεθωριάζει σε ένα μείγμα από φωτεινά ξανθά και χρυσά σημεία. Ζητήστε από τον κομμωτή σας για αυτή την εκδοχή, αν προτιμάτε να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

 

  • Διακριτικά μελί σημεία.

Απαλά και λεπτά μελένια είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναδείξετε τις μπούκλες σας.

 

  • Μελί άκρες.

Άκρες όπως αυτές, μπορούν να μπερδέψουν κάποιον και να  νομίζει ότι είναι το φυσικό σας look. Αλλά όταν έχει δώσει κανείς τόσα λεφτά για ανταύγειες, είναι δύσκολο να αποφασίσει αν θα ήταν απογοητευτικό ή ικανοποιητικό να φαίνονται τόσο φυσικά τα μαλλιά.Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKOMONAKIS HAIR AND BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι όπου οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.  

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ