ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on January 16, 2020

Καθώς μία δεκαετία έφτασε στο τέλος της και η νέα χρονιά ξεκινά, είθισται να κάνουμε ορισμένους απολογισμούς. Με μια σύντομη - ή όχι και τόσο - ματιά στους μήνες που αφήσαμε πίσω μας, μπορούμε να ανατρέξουμε στις καλύτερες στιγμές μας και να εντοπίσουμε τα πράγματα που θέλουμε να μεταβιβάσουμε στην νέα χρονιά, καθώς και όσα δεν αξίζουν να περάσουν στην σφαίρα της νέας δεκαετίας. Και, όπως κάθε μεγάλη αλλαγή στην ζωή μας, η αλλαγή αυτού του συμβολικού έτους μέλλεται να στιγματίσει και την εμφάνιση μας.

 

Δεν χώρα αμφιβολία στην δήλωση πως καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της με ένα λουκ στα μαλλιά της που δεν την ικανοποιεί. Στην λίστα, λοιπόν με τα New Year's Resolutions που έχετε θέσει για το 2020, είναι καιρός να προσθέσετε και ένα ακόμη. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας πως, αυτή την χρονιά, θα έχετε το καλύτερο hair look που είχατε ποτέ και η λάμψη που υφίσταται μέσα σας θα ξεκινήσει να αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

 

Εάν αυτή η αλλαγή σας φοβίζει ή σας βρίσκει απροετοίμαστες, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την λύση! Μετά από ενδελεχή έρευνα στα trends που γνώρισαν ανοδική ή καθοδική πορεία μέσα στο 2019 και προσεκτική μελέτη στα ντεφιλέ των εμβληματικών οίκων μόδας της Ελλάδας και του εξωτερικού, καταλήξαμε στις 5 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2020.

 

  1. Ginger

 

Είναι ευρέως γνωστό πως αγαπάμε τις κοκκινομάλλες. Εάν ανήκετε στις λίγες τυχερές που γεννήθηκαν με φυσικό πυρόξανθο χρώμα στα μαλλιά τους, φέτος είναι η χρονιά σας. Αν, από την άλλη, εξετάζετε το ενδεχόμενο να υιοθετήσετε κι εσείς το φλογερό κόκκινο λουκ, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να το τολμήσετε.

 

  1. Caramel Blonde

 

Συνεχίζοντας στην γκάμα των θερμών χρωμάτων, κάνουμε την μετάβαση στο αγαπημένο ξανθό με ζεστούς υποτόνους. Αποτελεί μια από τις πιο γλυκές και φυσικές εκδοχές των ξανθών μαλλιών και, ακόμη, είναι ιδανικό χρώμα για ανταύγειες σε γυναίκες που έχουν σκούρα φυσική βάση και δεν θέλουν να αποκλίνουν σημαντικά από αυτή.

 

  1. Balayage

 

Με μεγάλη χαρά πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές, διότι το balayage με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη τα τελευταία χρόνια και μου έχει εξασφαλίσει αμέτρητα κομπλιμέντα. Είναι η ιδανική τεχνική για τις γυναίκες που δεν έχουν τον χρόνο για τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο αλλά επιθυμούν να φωτίσουν την φυσική τους βάση - με λιγότερη ή περισσότερη ένταση.

 

  1. Sun-kissed Highlights

 

Το look που θα προτιμήσουν οι γυναίκες καθώς η θερμοκρασία θα αρχίσει να κινείται με ανοδικού ρυθμούς. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να συγκριθεί με το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών μας από τον ήλιο. Ίσως αυτή η τεχνική, η οποία επιχειρεί να μιμηθεί τις φυσικές ανταύγειες που εμφανίζονται στα μαλλιά, να είναι το πιο κοντινό σε αυτό.

 

  1. Glow

 

Η απόλυτη λάμψη που αναζητούν όλες οι γυναίκες στα βαμμένα μαλλιά μπορεί πλέον να επιτευχθεί μέσω της νέας καινοτομίας που αναπτύχθηκε από την L'Oréal Professionel στο τέλος του 2019. Είστε έτοιμες για τα πιο αξιοζήλευτα λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ;

 

Ποια είναι η γνώμη σας για τις παραπάνω τάσεις; Ποια από αυτές σκέφτεστε να υιοθετήσετε με την νέα χρονιά; Περάστε μια βόλτα από τα Ikonomakis κομμωτήρια για να προβείτε στην επιθυμητή αλλαγή ή επισκεφτείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, εάν είστε λάτρεις των DIY λύσεων!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ