ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΩΝ ROLLERS ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 20, 2019

Διαβάστε αυτό πριν τα δοκιμάσετε.

Ανάλογα με το ποιον ρωτάτε, τα rollers από νεφρίτη είναι είτε το βασικό εργαλείο για την φροντίδα του δέρματος ή είναι απλώς ένα όμορφο διακοσμητικό για το μπουντουάρ σας. Ποια είναι η αλήθεια όμως; Μιλήσαμε με την Sandra Lanshin Chiu, ιδρυτή του ολιστικού θεραπευτικού στούντιο Lanshin στο Μπρούκλιν και ειδικευμένη στην δερματολογία της κινεζικής ιατρικής και με την Melissa Kanchanapoomi Levin,  δερματολόγο και ιδρυτή της Entière Dermatology στη Νέα Υόρκη, για να μας δώσουν απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα. 

Κάνουν δουλειά τελικά τα rollers; 

Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το ποιος είναι ο στόχος σας εδώ. Είναι η μαγική θεραπεία για τις ακμή σας και τις ρυτίδες, όπως υποστηρίζουν μερικοί; Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσουμε, αλλά όχι. Ωστόσο, η κυλινδρική κίνηση μπορεί να μειώσει προσωρινά την πρήξιμο αυξάνοντας την λεμφική αποστράγγιση, σύμφωνα με τους Chiu και Dr. Levin. Η βελτίωση της διείσδυσης του προϊόντος, εκεί το σημείο που διαφέρουν οι απόψεις. Ενώ η Chiu λέει ότι μπορεί να βοηθήσει, η Levin λέει ότι δεν υπάρχει πραγματικά καμία επιστημονική απόδειξη. 

 

 

Είναι καλύτερο το ρολό από ροζ χαλαζία ή ρολό από νεφρίτη;

Από τεχνικής απόψεως, τα rollers από νεφρίτη γίνονται με πέτρες νεφρίτη, αλλά έχετε δει πιθανώς άλλους πολύτιμους λίθους που χρησιμοποιούνται σε κυλίνδρους προσώπου, όπως ο ροζ χαλαζίας. Σύμφωνα με την Chiu, η πέτρα δεν έχει σημασία. «Οι παραλλαγές στον τύπο της πέτρας δεν θα επηρεάσουν τα αποτελέσματα», λέει. «Το κλειδί είναι η καλή τεχνική». 

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ρολό νεφρίτη μετά από την ενυδατική κρέμα;

Αν και δεν μπορεί να ωθήσει τα προϊόντα πιο βαθιά μέσα στο δέρμα σας, το roller από νεφρίτη σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα όταν το χρησιμοποιείτε μετά από την ενυδάτωση σας. σε εκατό τοις εκατό αισθάνεται καλύτερα όταν εκτελείται μετά την ενυδάτωση. Για να κλειδώσετε το αποτέλεσμα μετά, ολοκληρώστε με μερικές σταγόνες φυσικού λαδιού για το πρόσωπο και είστε έτοιμες. 

Πώς χρησιμοποιείται ένα roller νεφρίτη;

Για όλα υπάρχει μια σωστή μέθοδος την οποία θα ανακαλύψουμε αμέσως. Όπως το περιγράφει η Chiu, «το roller από νεφρίτη είναι μια απλή τεχνική που προέρχεται από τα  αρχαία κινεζικά τελετουργικά ομορφιάς χρησιμοποιώντας ένα ρολό για να ασκήσει πίεση στο δέρμα και στους υποκείμενους ιστούς, δημιουργώντας κίνηση κάτω από την επιφάνεια». Σίγουρα δεν είναι τόσο οδυνηρή η διαδικασία. Στην πραγματικότητα, αν πονάτε τότε σίγουρα το κάνετε λάθος.

Έτσι, ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα roller από νεφρίτη; Συμβουλή: δεν είναι σαν ένα ρολό βαφής σε έναν τοίχο. Αντί να πιέζετε το εργαλείο εμπρός και πίσω και με κάθε τρόπο, η Chiu λέει ότι κινείστε σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις ανάλογα με το τι προσπαθείτε να στοχεύσετε. Αφού ενυδατώσετε το δέρμα σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.  

Λαιμός: Ξεκινήστε με το λαιμό για να ανοίξετε τα κανάλια της κυκλοφορίας. Τοποθετήστε τον κύλινδρο στο πάνω μέρος του λαιμού σας και κυλήστε προς τα κάτω κατά μήκος των πλευρών. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο μπροστινό μέρος και κυλήστε από τη σιαγόνα έως το ντεκολτέ.

 

Μάγουλα: Τοποθετήστε τον κύλινδρο στη μέση του προσώπου σας και σπρώξτε τον προς τα έξω και πλάγια.

Μέτωπο: Περάστε από τη γραμμή των μαλλιών σας μέχρι το φρύδι σας. Στη συνέχεια, περάστε το εργαλείο μεταξύ των φρυδιών σας και επαναλάβετε στο άλλο φρύδι.

Μάτια: Κινηθείτε απαλά οριζόντια από την εξωτερική γωνία του ματιού σας προς την εσωτερική γωνία και επαναλάβετε στο άλλο μάτι.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείτε το roller νεφρίτη;

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι τα αποτελέσματα δεν θα διαρκέσουν για πάντα, οπότε για να δείτε οποιεσδήποτε επιδράσεις, θα πρέπει να διατηρήσετε την χρήση του. Η Chiu προτείνει να χρησιμοποιείτε το ρολό νεφρίτη σε καθημερινή βάση και κάθε φορά που κάνετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

 

Πρέπει να κρατάω το roller στο ψυγείο;

Αν και μπορεί να αισθάνεται κανείς ανακούφιση αν περνάει μία παγωμένη πέτρα από το  πρόσωπο του, να γλιστράει παγωμένες πέτρες στο πρησμένο πρόσωπο, η Chiu λέει ότι γενικά καλό θα ήταν να αποφευχθεί αυτό. «Ενθαρρύνω όλους τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στην καλή τεχνική κύλισης, παρά στην ευχάριστη αίσθηση ενός ψυχρού εργαλείου», λέει η Chiu. 

Τελικές σκέψεις.

Το roller από νεφρίτη είναι ένα καλό πρώτο βήμα για όσους ενδιαφέρονται για τη φυσική φροντίδα του δέρματος, αλλά αν ψάχνετε για ένα εργαλείο και μία τεχνική με πιο έντονη απόδοση,  η Chiu προτείνει την Gua Sha, μια παρόμοια αλλά διαφορετική τεχνική που χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική.

Με άλλα λόγια, τα rollers από νεφρίτη δεν είναι τα μαγικά ραβδιά που μερικές φορές φέρονται να είναι. Θα ανανεώσουν το δέρμα σας; Αυτός είναι περισσότερο μύθος από ότι αλήθεια, αλλά τα νιώθει κανείς πραγματικά όμορφα πάνω στο δέρμα και σίγουρα κάνουν την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας πολύ πιο διασκεδαστική. 

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ