ΚΟΛΠΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Αν αρχίσετε να νιώθετε το δέρμα σας πιο λιπαρό και με τάση για ακμή όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, να ξέρετε πως δεν είστε μόνοι. Όλο το ανθρώπινο είδος είναι μαζί σας σε αυτό. Ευτυχώς, οι επαγγελματίες ομορφιάς είναι εδώ για εσάς. Η vlogger Keaton Milburn έχει τελειοποιήσει τέσσερα κόλπα που καταπολεμούν τα πιο συνηθισμένα θέματα του δέρματος, σώματος και των μαλλιών το καλοκαίρι και είναι απόλυτα σωτήρια.

  • Αποφύγετε τις ρωγμές στο δέρμα σας χρησιμοποιώντας μη λιπαρό αντηλιακό.

Εάν το δέρμα σας είναι ήδη λιπαρό και επιρρεπές στην ακμή, πιθανότατα θα έχετε προβλήματα με το πυκνό σε σύσταση και λιπαρό αντηλιακό.

Επιλέξτε ένα ειδικό για τις ανάγκες σας, ένα που δεν θα φράξει τους πόρους σας, χωρίς άρωμα άρα δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας, μη λιπαρό και με ματ φινίρισμα.

 

  • Κρατήστε τα μαλλιά σας στην θέση τους με διπλές πλεξούδες.

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να κάνετε γαλλική πλεξούδα τα μαλλιά σας. Παρακολουθήστε ένα βιντεάκι στο YouTube και εξασκηθείτε όσες φορές χρειάζεται για να πετύχετε το look. Οι διπλές πλεξούδες είναι τέλειες για το καλοκαίρι, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να χαλαρώσουν και να πέσουν στο πρόσωπό σας.


  • Βάλτε αντηλιακό σε κάθε περιοχή του σώματος σας.

Αυτό είναι ένα δύσκολο και απαιτεί ένα πολύ συγκεκριμένο εργαλείο.

Υπάρχουν προϊόντα που έχουν μια ειδική μεγάλη «σκανδάλη» για να μπορέσετε εύκολα να πιάσετε σε όλες τις γωνίες (ακόμα και με το αντηλιακό στα  χέρια) για να το εφαρμόσετε σε ολόκληρη την πλάτη σας και σε άλλες δυσπρόσιτες τοποθεσίες.

 

  • Καταπολεμήστε τις στάμπες από ιδρώτα που κάνει το σουτιέν με σερβιετάκια.

Δεν υπάρχει ντροπή όταν μιλάμε για αυτό το πρόβλημα, γιατί συμβαίνει σχεδόν σε όλες μας. Οπότε για να παραμείνετε στεγνή και να μην χαλάτε τα σουτιέν σας, δοκιμάστε αυτό το έξυπνο τρικ.  Εφαρμόστε σερβιετάκια στο εσωτερικό του κάθε cup, κόψτε τα κιόλας για να ταιριάζουν αν χρειαστείτε, πριν φορέσετε το σουτιέν σας και αλλάξτε τα όταν ιδρώσετε.


Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε τα παραπάνω κόλπα, γρήγορα και εύκολα.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ