ΚΑΝΟΝΙΚΟ Ή LEAVE-IN CONDITIONER: ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on February 03, 2020

Ερωτήσεις πελατών για την υγεία και την σωστή φροντίδα των μαλλιών σε μία hair expert.

Αγαπητή Jean, έχω κανονικά-πυκνά μαλλιά μαλλιά που μερικές φορές φριζάρουν αλλά είναι εντάξει. Θέλω να είναι γυαλιστερά και υγιή- πρέπει να χρησιμοποιώ κανονικό μαλακτικό ή leave-in; -Samantha B.

Και η απάντηση από την, hair expert, Jean…

Αγαπητή Samantha, έχω ένα είδος τεξανής λογικής για το Conditioner: Περισσότερο = καλύτερο. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν νόμοι που να υποχρεώνουν τα μπουκάλια conditioner να είναι τουλάχιστον 30% μεγαλύτερα από τα μπουκάλια σαμπουάν. Οι φίλοι μου με πιο λεπτά μαλλιά, όμως, τάσσονται υπέρ του ακριβώς αντίθετου. Αλλά αν αγαπάς ή φοβάσαι μαλακτικό, το leave-in είναι για σένα και κάνει το βούρτσισμα ή το χτένισμα μέσα από τα μαλλιά σας περίπου ένα δισεκατομμύριο φορές ευκολότερο. Αφήνει επίσης τέλεια λάμψη στα μαλλιά χωρίς το πρόσθετο βάρος.

 

Προσωπικά, είμαι υπέρ του διπλού συνδυασμού conditioner μέσα στο ντους συν το leave-in, πάντα. (Τα μαλλιά μου είναι μεσαίου πάχους και κυματιστά.) Στο ντους, ο ατμός και το νερό κάνουν τα μαλλιά σας πιο πορώδη, οπότε το μαλακτικό μπορεί πραγματικά να βυθιστεί και να δώσει στα μαλλιά σας κάποια ελαστικότητα.

 

Για βέλτιστη λάμψη, δοκιμάστε να υπομείνετε το παγωμένο νερό πάνω στα μαλλιά και το κρανίο σας κατά το ξέβγαλμα (παραλείπω αυτό το βήμα 95 τοις εκατό του χρόνου). Στεγνώστε τα μαλλιά σας με μία απαλή πετσέτα με μικροϊνες και, έπειτα, εφαρμόστε leave-in conditioner στα μαλλιά σας και χτενίστε τα απαλά, μοιράζοντας ομοιόμορφα το προϊόν. Ποιος δεν θέλει λάμψη στην κορυφή των μαλλιών όσο και στις άκρες; Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα, ιδιαίτερα εάν απεχθάνεστε και εσείς – όσο εγώ – τις φύτρες των μαλλιών που πετάνε ανεξέλεγκτα στην κορυφή του κεφαλιού.

Επισκεφθείτε το ehsop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε το conditioner που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, καθώς και όλα τα επαγγελματικά προϊόντα που χρειάζεστε για την περιποίηση των μαλλιών σας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ