ΙΣΙΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ STEAMPOD ΝEON ECSTASY LIMITED EDITION

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 12, 2019
Πρόσφατα έζησα την πιο μοναδική και εύκολη εμπειρία ισιώματος στο σπίτι μου με τη χρήση του ισιωτικού μαλλιών STEAMPOD Νeon Ecstasy Limited Edition. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό σύστημα ισιώματος με τη βοήθεια του ατμού. Εξειδικευμένο για κάθε τύπο μαλλιών είναι επαναστατικό και αποτελεσματικό αφού μεταμορφώνει τα μαλλιά 50% πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα, με τη δύναμη του ατμού! Το αποτέλεσμα είναι λεία, μεταξένια και εκτυφλωτικά μαλλιά.
Επιπλέον το STEAM POD Νeon Ecstasy χαρίζει έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα ισιώματος.
Το STEAMPOD Νeon Ecstasy Limited Edition είναι σχεδιασμένο για χρήση με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Steampod. Το επαγγελματικό σύστημα ισιώματος διαχέει συνεχώς τον ατμό σε όλο το μήκος των μαλλιών χαρίζοντας επανόρθωση, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί το απόλυτο styling.
ΝΙΩΣΕ ΤΑ NEON ECSTACY VIBES
 
Γυναίκες με σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά κατάφεραν να «τιθασεύσουν» την ατίθαση τρίχα τους και να αποκτήσουν τα μεταξένια, λαμπερά και λεία μαλλιά που κανένα άλλο σύστημα ισιώματος δεν τους χάρισε στο παρελθόν ενώ άλλες  με πιο ίσια και λεπτή τρίχα κατάφεραν να αποκτήσουν το wavy look που πάντα ονειρεύονταν… Γιατί, όπως αναφέρθηκε, το STEAMPOD δεν χαρίζει μόνο ίσια μαλλιά αλλά χαρίζει επίσης κυματιστά μαλλιά και μπούκλες για ένα πιο ανέμελο beach wave  ειδικά τώρα το καλοκαίρι!
Αποκτήστε τα προϊόντα με τα οποία συνδυάζεται το STEAMPOD LIMITED EDITION για να πετύχετε το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα…
Αναλυτικότερα η χρήση του Steampod συνίσταται αποκλειστικά με τα παρακάτω προϊόντα…
Για τέλειο ίσιωμα μεγάλης διάρκειας από την ρίζα μέχρι τις άκρες χρησιμοποιήστε το smoothing cream για λεπτά ή χοντρά μαλλιά αλλά και το smoothing serum για επανόρθωση και προστασία.
Τα προϊόντα αυτά τα οποία διατίθενται προς πώληση και στο κατάστημά μας χαρίζουν μείωση της ψαλίδας, θρέψη και ενυδάτωση καθώς επίσης προσφέρουν πειθαρχία και ενδυνάμωση της τρίχας.
Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας STEAMPOD ΝEON ECSTASY LIMITED EDITION καθώς επίσης και τα προϊόντα περιποίησης για μέγιστο αποτέλεσμα επισκεφτείτε το eshop μας ikonomakis.gr, μαζί με αμέτρητα ακόμη επαγγελματικά προϊόντα για την φροντίδα και την περιποίηση των μαλλιών!
ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ