Η MILEY CYRUS ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ HANNA MONTANA

Η MILEY CYRUS ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ HANNA MONTANA

«Είναι περίπλοκο να πηγαίνεις μπρος- πίσω για αυτό αποφάσισα να μείνω Hannah για πάντα», έγραψε η Cyrus στο Instagram της.

Η Miley Cyrus μας έχει συνηθίσεις στις δραματικές αλλαγές, θυμηθείτε το pixie cut της που καθόρισε την καριέρα της, αλλά η τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της ήταν  μια τεράστια έκπληξη. Η διάσημη που παντρεύτηκε πρόσφατα επισκέφθηκε το κομμωτήριο Sally Hershberger για να μεταμορφώσει τα μαλλιά της στο γνωστό στυλ του χαρακτήρα της Disney Hannah Montana, με αφέλειες και όλα.

 

Η Cyrus φαίνεται να αγαπάει τα νέα μαλλιά της, αφού ανέβασε μια σειρά από selfies και βίντεο από την καρέκλα του κομμωτηρίου. Με το νέο της στιλ με ίσια μαλλιά, φαίνονται πια αρκετά μακριά για να πιστέψει κανείς ότι έβαλε extensions. Αλλά η καλλιτέχνης κατέστησε σαφές ότι είναι τα φυσικά μαλλιά της.

Στο δρόμο για το σπίτι, η Cyrus τραγουδούσε μερικές από τις επιτυχίες της από την εποχή της ως Hannah Montana, συμπεριλαμβανομένου του «Best of Both Worlds».

Η Cyrus γιόρτασε την 13η επέτειο του χαρακτήρα της στην Disney στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα. Στο show, έπαιξε μεταξύ των καστανών σγουρών της μαλλιών και της μέλι-ξανθιάς περούκας που χρησιμοποίησε στη σκηνή ως Hannah Montana.

 

Η Cyrus διάλεξε για πρώτη φορά το ξανθό το 2012, λίγους μήνες πριν ζητήσει από τον κομμωτή της Chris McMillan να της κάνει το pixie cut , το οποίο την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Η Cyrus έμεινε ξανθιά από το 2012, αφήνοντας το κούρεμά της της να μεγαλώνει η περισσότερο και μέχρι που έφτασε το μήκος που έχει είναι σήμερα. Πίσω το 2016, έγραψε στο Facebook για τους κινδύνους του να ξανοίγει κανείς τα μαλλιά του και πώς το χρώμα τους μπορεί να επηρεάσει την εικόνα μας. «Άνοιγα συνέχεια το χρώμα στα μαλλιά μου και χαλούσα το φυσικό μου χρώμα και την υγεία τους επειδή βαριόμουν. Καθόμουν σε ένα τυχαίο διαμέρισμα που δεν έκανα τίποτα παρά να καπνίζω χόρτο και φυσικά να καταστρέφω τα μαλλιά μου, αλλά κάτι μέσα μου έλεγε ότι ίσως να το μετανιώσω. Όμως το χρώμα των μαλλιών δεν είναι στάνταρ και μπορούμε να το αλλάξουμε, ωστόσο πάντα με προσοχή και σεβασμό στα φυσικά μας μαλλιά», έγραψε εκείνη την εποχή.

 

Η Cyrus συνέχισε λέγοντας ότι με το διαφορετικό χρώμα ή κούρεμα μπορεί ακνείς να εκφραστεί δημιουργικά. «Έτσι, αν μια αλλαγή είναι κάτι που σου φαίνεται σωστό , τότε κάνε το γιατί στο τέλος είναι απλά μαλλιά και ακόμα και ζημιά να γίνει, θα είναι μόνο ένα νέο κεφάλαιο για σας».  

Κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS για να αλλάξετε και εσείς τα μαλλιά σας και να κάνετε ένα κούρεμα που σας εκφράζει. Δεν θα το μετανιώσετε.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.