Η DOVE CAMERON ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Ετοιμαστείτε να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας. 

Το λιλά, ο κοντινός συγγενής του μωβ, είναι παντού αυτό το έτος. Είναι Trend Insta και τώρα όλοι οι celebs επιλέγουν να βάψουν τα μαλλιά τους έτσι. Και με την σειρά της, η Dove Cameron απλώς άλλαξε τα χαρακτηριστικά της ξανθά μαλλιά για μια υπέροχη όμορφη λιλά απόχρωση που σίγουρα θα σας δώσει ιδέες.

 

Η Dove ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram για να δείξει το νέο της χρώμα, και από το βίντεο που δημοσίευσε, φαίνεται ότι το νέο της look είναι αποτέλεσμα αληθινής δουλειάς από τον κομμωτή της, πράγμα κάπως σπάνιο για έναν διάσημο, δεδομένου ότι τα extensions και οι περούκες είναι συνήθως η στάνταρ επιλογή για πιο τολμηρά χτενίσματα και χρώματα. Η ηθοποιός ταιριάζει το νέο ​​χρώμα των μαλλιών της με μία λεπτή στρώση λιλά σκιάς στα βλέφαρά της, δίνοντας μας υπέροχα, ρομαντικά vibes. 

Την ημέρα πριν αποκαλύψει τα νέα μαλλιά της, η Dove ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με ένα φαινομενικά εξαιρετικά οδυνηρό piercing των αυτιών της. Σίγουρα αξίζει τον πόνο και ταιριάζει τέλεια με το λιλά χρώμα που επέλεξε. Δύο trend σε δύο ημέρες; Η Dove έχει μια πολύ καλή εβδομάδα.

 

Έτσι, εάν χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι τα λιλά μαλλιά είναι in φέτος, το χαριτωμένο νέο look της Dove σίγουρα θα σας πείσει. Και αν εσείς, όπως και εγώ, σκέφτεστε να κάνετε λιλά τα μαλλιά σας, έχετε επίσημα την τέλεια εικόνα για να δείξετε στον κομμωτή σας. 

Οπότε κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS στο Χαλάνδρι για να δοκιμάσετε και εσείς το νέο trend και επισκεφθείτε το ehsop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης των βαμμένων μαλλιών!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ