Η CAMILLA MENDES ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Νομίζουμε ότι μοιάζει με διαφορετικό άτομο σε αυτή την εικόνα.

Φανταστείτε για μια στιγμή την Camila Mendes  και πείτε μας τι έρχεται στο μυαλό σας, εκτός από τις δεξιότητές της στις δολοφονίες στο Perfect Date και την απίστευτη σελίδα της στο Instagram. Μαντεύουμε πως είναι τα χαρακτηριστικά μαλλιά της, μαύρα, εξαιρετικά κομψά με τρελά λαμπερά.

Αλλά το αστέρι του Riverdale υπενθύμισε στον κόσμο ότι είναι πραγματικός άνθρωπος με τις δικές του αυτόνομες επιλογές, κόβοντας τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ και βάφοντας τα σε μία πιο απαλή σκούρα απόχρωση.

Η Camila δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο της κούρεμα της στις ιστορίες στο Insta, γράφοντας «7 ώρες αργότερα» πάνω στην selfie με τον κομμωτή της Matt Rez και τον hairstylist Buddy Porter. «Επιστροφή στο καφέ à la @ ColorByMattRez» έλεγε μία λεζάντα, ενώ στην άλλη έγραψε «ένα φρέσκο look à la @BuddyWPorter».

 

Ο Porter ανέβασε επίσης στο Instagram του, μία εικόνα γράφοντας «Αν είναι να είμαι στο κομμωτήριο μέχρι τα μεσάνυχτα, χαίρομαι που είμαι τουλάχιστον με αυτούς τους δύο». Θέλω να πω, ποιος κάνει τα μαλλιά του τα μεσάνυχτα;

Και αν επτά ώρες σας ακούγεται ως μια μεγάλη περίοδος για κούρεμα και χρώμα, εδώ έχουμε μια γρήγορη υπενθύμιση. Για να τα κάνετε πιο ανοιχτά, θα πρέπει να βγάλετε το προηγούμενο χρώμα από τα μαλλιά σας πριν το βάψετε σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Και για να βεβαιωθείτε ότι η διαδικασία δεν καταστρέφει εντελώς τα μαλλιά σας, πρέπει να εργαστείτε αργά και προσεκτικά.

Βασικά, η ομορφιά πονάει και για αυτό χρειάζεται μια ολόκληρη μέρα στο κομμωτήριο.

Αυτή είναι η 400η φορά που η Camila βρίσκεται στο επίκεντρο ​​αυτήν την εβδομάδα, χάρη στη νέα της ταινία The Perfect Date που μόλις βγήκε στο Netflix. Η ρομαντική ταινία έχει τον Noah Centineo και την Camila στον τέλειο συνδυασμό.

Επομένως, ακόμα και αν οι κομμώσεις των διασήμων δεν είναι το στιλ σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την Camila σε μία άλλη αξιολάτρευτη ρομαντική κομεντί.  

Αν θέλετε να κάνετε και εσείς τα μαλλιά σας έτσι, κλείστε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια IKONOMAKIS HAIR & BEAUTY EXPERTS.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ