Η 1 Η GLOBAL AMBASSADOR ΤΗΣ CLINIQUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η 1 Η GLOBAL AMBASSADOR ΤΗΣ CLINIQUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Clinique, η 1η μάρκα περιποίησης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Δερματολόγους, με προϊόντα Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία, 100% Χωρίς Άρωμα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ηθοποιό Emilia Clarke (Εμίλια Κλαρκ) ως την 1η Global Ambassador της μάρκας, για την περιποίηση και το μακιγιάζ. 

Για να γιορτάσει την πολύπλευρη, δυναμική και αισιόδοξη γυναίκα που ενσαρκώνει η Emilia Clark, η πρώτη καμπάνια για την περιποίηση της επιδερμίδας αφορά στη σειρά Clinique iD. Με την προσθήκη του Clinique iD Dramatically DifferentTM Moisturizing BB-Gel, η σειρά Clinique iD προσφέρει τώρα 20 μοναδικούς συνδυασμούς, που επιτρέπουν στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δικό τους iD, προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο, για να ενυδατωθούν και να περιποιηθούν τις δικές τους ανάγκες επιδερμίδας. 

"Η Clinique υπήρξε υπέρμαχος υπερασπιστής για να ενδυναμώσει τις γυναίκες, μέσα από τη γνώση για το πως μπορεί να δημιουργηθεί η τέλεια επιδερμίδα", λέει η Jane Lauder, Global Brand President Clinique. " Η Emilia μας «τράβηξε» γιατί 

είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, είναι χαρούμενη με την επιδερμίδα της, ενσαρκώνοντας παράλληλα μια σύγχρονη πολύπλευρη γυναίκα που εξελίσσεται συνεχώς μαζί με τις ανάγκες για περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι επίσης πραγματική χρήστης και φίλη της Clinique, κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Με τη δύναμη που έχει η «φωνή» της Emilia θα βοηθήσουμε τους καταναλωτές να αγκαλιάσουν το δικό τους μοναδικό ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας. " 

Μία αδιαμφισβήτητα ταλαντούχα ηθοποιός, η Emilia Clarke έχει συγκεντρώσει την προσοχή του κοινού σε όλο τον κόσμο πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά GAME OF THRONES, με έναν ρόλο που έχει συγκεντρώσει 4 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και 2 υποψηφιότητες στα βραβεία Critics Choice ως Daenerys Targaryen, the Mother of Dragons. 

Η Emilia πρωταγωνιστεί τελευταία στη ρομαντική κωμωδία, LAST CHRISTMAS, ενώ άλλες της εμφανίσεις είναι στις ταινίες όπως το SOLO: A STAR WARS STORY, TERMINATOR: GENISYS, ME BEFORE YOU, DOM HEMINGWAY, SPIKE ISLAND και ABOVE SUSPICION. 

Το Μάρτιο του 2019, μετά από μια περιπέτεια της υγείας της, η Emilia δημιούργησε το SAMEYOU. Ένα φιλανθρωπικό φορέα που με επαναστατικό τρόπο ανάρρωσης, στοχεύει στην αποκατάσταση της υγείας νέων ενηλίκων μετά από εγκεφαλικό τραύμα και εγκεφαλικό επεισόδιο,. 

"Είμαι πολύ υπερήφανη που βρίσκομαι στην Clinique ως η νέα Global Ambassador της μάρκας. Μια μάρκα περιποίησης επιδερμίδας που χρησιμοποιούσα και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ. Τώρα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας και αυτό είναι τιμή για εμένα! Αγαπώ την αυτοπεποίθηση και τη χαρά που φέρνει στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της” λέει η Emilia Clarke. "Η Clinique όχι μόνο είναι διαχρονική, αλλά είμαι περήφανη που συνεργάζομαι με μια μάρκα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα για αυτό που είναι και δε χρειάζεται να απολογηθούν για το γεγονός ότι τους βοηθάει να δημιουργήσουν μια τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες της. " 

Στις 15 Ιανουαρίου 2020, η Emilia θα μοιραστεί το δικό της μοναδικό ταξίδι περιποίησης της επιδερμίδας της, με την καμπάνια στα social media #iDYourself παρουσιάζοντας τη σειρά Clinique iD, με το νέο Clinique iD Dramatically DifferentTM Moisturizing BB-Gel

Απολαύστε το βίντεο με την Emilia κάνοντας κλικ

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.