Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΝΥΕΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 20

Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΝΥΕΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ 20

Από τον σωστό καθαρισμό μέχρι τον ορό που θα χρειαστείτε.

Ναι, το δέρμα σας στα 20 δεν χρειάζεται υπερβολική ενυδάτωση. Αλλά αξίζει να επενδύσετε στην περιποίηση της επιδερμίδας σας τώρα, για να κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας όταν φτάσετε τα 30 κάτι.

Αλλά η ερώτηση είναι γιατί. Λοιπόν, από τα μέσα της δεκαετίας των 20, η παραγωγή κολλαγόνου, δηλαδή η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματός σας, αρχίζει να μειώνεται. Με το σωστό πρόγραμμα, όμως, μπορείτε να διατηρήσετε το δέρμα σας στην τωρινή του κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κρατήσετε την νεανική σας λάμψη.

 

Περιποίηση του δέρματος στα 20 σας.

Αν δεν έχετε πραγματικά προβλήματα, όπως ακμή, τότε το δέρμα στα 20 σας θα πρέπει να είναι πραγματικά υγιές, αλλά απαιτείται να διατηρείτε μια αξιοπρεπή ρουτίνα περιποίησης για να το διατηρήσετε για πολύ καιρό έτσι.

 

Το καλύτερο καθαριστικό.

Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τύπο του δέρματός σας, αν είναι λιπαρό, ξηρό, επιρρεπές σε ακμή, ευαίσθητο ή μεικτό.

 

Ο καλύτερος ορός.

Νιώθετε το δέρμα σα αφυδατωμένο; Τοποθετήστε απαλά μια μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος στο δέρμα σας αφού το καθαρίσετε (πρωί ή βράδυ) και ακολουθήστε με κρέμα ημέρας για να κλειδώσετε την λάμψη.

 

Η καλύτερη κρέμα ματιών.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια σας μπορεί να αποκτήσει πρόβλημα στα είκοσι σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιδερμίδα εδώ είναι η λεπτότερη και πιο ευαίσθητη περιοχή, που σημαίνει ότι είναι γενικά η πρώτη θέση που δείχνει τα σημάδια γήρανσης.

 

Στην αρχή των 20: Χρησιμοποιήστε μία κρέμα με gel για να γεμίσει το δέρμα.

Κοντά στα 30: Προτιμήστε κανονική κρέμα ματιών και δοκιμάστε να την χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ για να διατηρήσετε την υγρασία.


Η καλύτερη ενυδατική κρέμα.

Μαλακώστε και εξομαλύνετε την επιδερμίδα σας με μια ελαφριά κρέμα ημέρας. Διαλέξτε προϊόν που καταπολεμά την απώλεια υγρασίας και απορροφά την υπερβολική ποσότητα σμήγματος, ιδανικό για το δέρμα της ηλικίας σας.

 

Η καλύτερη αντιγηραντική κρέμα.

Το αντηλιακό είναι η ιδανική αντιγηραντική προστασία που χρειάζεστε. Οι ακτίνες UVA και UVB είναι ο μεγαλύτερος εχθρός κατά το δέρματος σας και το αντηλιακό είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να εφαρμόζετε καθημερινά, καθώς οι ακτίνες μας βλάπτουν πάντοτε, ακόμα και όταν έχει συννεφιά.

 

Το καλύτερο ντεμακιγιάζ.

Το καθαριστικό που χρησιμοποιείτε το βράδυ εξαρτάται από το τι έχετε κάνει και πόσο μακιγιάζ φοράτε. Εάν δεν εφαρμόζετε πολύ μακιγιάζ, και είστε έξω, τότε ένα απαλό καθαριστικό που αφαιρεί ρύπους και σμήγμα, είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Φοράτε λίγο περισσότερο μακιγιάζ; Νιώθετε το δέρμα σας να είναι ιδιαίτερα βρώμικο; Ο διπλός καθαρισμός μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Αφαιρέστε πρώτα το μακιγιάζ με καθαριστικό ή λάδι και στη συνέχεια να το καθαρίσετε με κάτι παραπάνω.

 

Το καλύτερο απολεπιστικό.

Στην αρχή των 20: Βοηθώντας το δέρμα σας να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη φυσική σας λάμψη. Όμως χρησιμοποιήστε τα προϊόντας απολέπισης στο πρόσωπο μία έως δύο φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο.

Κοντά στα 30 : Όταν πηγαίνετε προς τα 30, μπορείτε να αρχίσετε να δοκιμάζετε την απολέπιση με οξέα ως έναν τρόπο να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να βελτιώσετε την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Και πάλι χρησιμοποιήστε μόνο μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

 

Η καλύτερη κρέμα νυκτός.

Δεν χρειάζεστε πραγματικά μια συγκεκριμένη κρέμα στα 20 σας και μπορεί τελικά να το αποφύγετε με τη χρήση της κρέμας ημέρας που χρησιμοποιείτε πριν από το SPF σας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε μια κρέμα που περιέχει μέσα αντηλιακό, είναι καλή η ιδέα να επιλέξετε μια κρέμα νύχτας που σας δίνει επιπλέον ενυδάτωση όλη τη νύχτα.

Μπείτε στο site ikonomakis.gr για να βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για την περιποίησή σας.

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.