Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ EMILY RATAJKOWSKI

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on December 13, 2019

Ορίστε το τι κάνει η μούσα της Kérastase πριν πάει για ύπνο.

Η Emily Ratajkowski είναι ηθοποιός, μοντέλο και πρέσβειρα της Kérastase για τα μαλλιά. Έτσι, νοιάζεται για τα μαλλιά της όσο νοιάζεται και για το δέρμα της. Εδώ μας λέει τα βήματα της νυχτερινής ρουτίνας περιποίησής των μαλλιών της και μας προτείνει προϊόντα που μπορούμε και εμείς να χρησιμοποιήσουμε.

Στο ντους, η Ratajkowski χρησιμοποιεί ένα σαμπουάν και ένα μαλακτικό Kérastase. Όταν αισθάνεται ότι τα μαλλιά της χρειάζονται λίγη περισσότερη περιποίηση, θα βάλει και την Masque Extensioniste Hair Mask. «Την αφήνω στα μαλλιά μου για αρκετή ώρα», λέει.

 

«Ανάλογα με το πώς αισθάνομαι, κάνω και καθαρισμό με ειδικό σαπούνι για το πρόσωπο. Κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ολοκαίνουργιο και απαλό σαν μωρού».  

Η Ratajkowski είναι ο μεγαλύτερος φαν της ρετινόλης. «Είναι το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει αποδείχθηκε ότι βοηθάει στην καταπολέμηση της γήρανσης», προσθέτει. Προειδοποιεί ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με το ποσό που χρησιμοποιείτε. Μερικές φορές το χρησιμοποιεί κάθε βράδυ, αλλά άλλες φορές το αναμιγνύει με το αγαπημένο λάδι περιποίησης της για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο ερεθισμού και ξηρότητας.

Το μυστικό της Emrata για μακρύτερα και πιο ισχυρά μαλλιά δεν παίρνει κάποια χάπια ή συμπληρώματα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιεί το Serum Extentioniste της Kérastase για να βοηθήσει την ανάπτυξη νέων τριχών. «Οι φίλοι μου με ρωτάνε αν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό γιατί τα μαλλιά μου είναι πολύ πιο πυκνά πια», λέει, αναφερόμενη στο Kérastase Nutritive 8 Hour Night Serum. «Μόλις άρχισα να το χρησιμοποιώ, αλλά μου αρέσει το πώς μυρίζει και νομίζω ότι αυτό είναι που πραγματικά κάνει την διαφορά. Ειδικά στα άκρα μου, επειδή έχω λεπτή τρίχα», λέει.

 

Η σειρά KERASTASE EXTENTIONISTE είναι ιδανική για ταλαιπωρημένα μαλλιά καθώς και για εσάς που δυσκολεύεστε να αναπτύξετε το ιδανικό μήκος μαλλιών.

Μπορείτε να την βρείτε στο site ikonomakis.gr για να ακολουθήσετε την ρουτίνα περιποίησης του μοντέλου.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ