ΕΥΚΟΛΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΕΣ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on September 24, 2019

Αν προσπαθείτε να μακρύνετε τις αφέλειές σας ή θέλετε απλά να κάνετε μια αλλαγή για μία μέρα, ορίστε τέσσερα έξυπνα και εύκολα χτενίσματα.

Όλοι διαμαρτύρονται για το πόσο ενοχλητικό και δεσμευτικό είναι να έχει κανείς αφέλειες. Και σίγουρα αυτό κρύβει κάποια αλήθεια: το συνεχές λούσιμο, το στέγνωμα. το ξηρό σαμπουάν και το κόψιμο δεν είναι εύκολα.

Αλλά το μόνο πράγμα που κανείς δεν διαμαρτύρεται αρκετά (αν και σοβαρά θα έπρεπε), είναι πόσο απίστευτα ενοχλητικό είναι να μεγαλώσουν τα οι αφέλειες. Όλες οι συμβουλές, από το μηνιαίο τριμάρισμα των μαλλιών μέχρι και τα χτενίσματα, εξακολουθούν να μην ταιριάζουν με τη μακρά και δύσκολη διαδικασία του να μακρύνουν.

 

Ξέρουμε οι πρώτοι μήνες είναι κάτι σαν κόλαση. Και φυσικά δεν είμαστε όλες καλές στο να φτιάνουμε ωραία χτενίσματα ή δεν έχουμε τον χρόνο. Μέσα από ένα περιβάλλον πειραματισμού, αναζήτησης στο Googe και ικεσίας φίλων για βοήθεια, βρήκαμε τα τέσσερα ωραιότερα και ευκολότερα χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν να μακρύνετε τις αφέλειες σας, κρατώντας τες μακριά από το πρόσωπό σας. Όλα εύκολα DIY με κάποια χαριτωμένα αξεσουάρ, καθιστώντας την περίοδο ανάπτυξης της τρίχα σχεδόν ανώδυνη.

 

Η κορδέλα.

Πολλοί ήμασταν κατά της κορδέλας αλλά τελικά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να μείνουν μακριά οι αφέλειες από το πρόσωπό. Μπορείτε να κρατήσετε απλό το look,  ή αν ανησυχείτε ότι θα είναι πολύ cute, κάντε τα υπόλοιπα μαλλιά μπούκλες και προσθέστε υφή για κάτι λίγο πιο edgy.

 

Στερεωμένα με κλιπς πίσω.

Τα λαμπερά barrettes τα βλέπετε όλη την ώρα στο Insta. Είναι πραγματικά τέλεια για να κρατήσουν τις αφέλειες σας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δόντια  για να δημιουργήσετε μία σωστή χωρίστρα. Στη συνέχεια, σε κάθε πλευρά, χωρίστε ένα τμήμα των μαλλιών μαζί με τις αφέλειες, ψεκάστε το πρώτα με λακ και στερεώστε το στην θέση του. Αν δεν φαίνονται πολύ ομοιόμορφα, συνεχίστε να ψεκάζετε και να χτενίζετε έως ότου οι αφέλειες και οι μπροστινές αναμειχθούν πλήρως.

Μόλις είναι ομαλά, ασφαλίστε τα με δύο κλιπ περίπου 6 εκατοστά από τις ρίζες και στη συνέχεια, περάστε τα άκρα πίσω από τα αυτιά σας. Ψεκάστε σπρέι για όγκο στα υπόλοιπα μαλλιά από τα μήκη μέχρι τις άκρες για να δημιουργήσετε διαφορετικές υφές.

 

Χτένισμα με πολλά τσιμπιδάκια.

Για αυτό το χτένισμα, θα χρειαστείτε πολύχρωμα τσιμπιδάκια.  Μετά την κεντρική χωρίστρα, περάστε από κρέμα για styling και λάμψη μέσα από τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, με τα υπολείμματα του προϊόντος ακόμα στα χέρια σας, στριφογυρίστε ένα τμήμα μαλλιών σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σας, μέχρι να φτάσετε ακριβώς πάνω από τα αυτιά σας και στη συνέχεια ασφαλίστε με δύο τσιμπιδάκια σταυρωτά. Σιγουρευτείτε ότι είναι σταθερά και επαναλάβετε το ίδιο μοτίβο X δύο εκατοστά παρακάτω με άλλες τούφες, καθώς αυτό είναι που κάνει αυτό το στιλ να μοιάζει πραγματικά δροσερό και όχι βαρετό.

 

Πλεξούδες σαν στεφανάκι.

Εντάξει, αυτό χτένισμα θέλει λίγο περισσότερη προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο χαριτωμένο και φαίνεται «έτοιμο» για έξοδο μετά το γραφείο.  Θα χρειαστείτε έναν σπρέι υφής για να κρατήσετε τις αφέλειες σας να μην γλιστρήσουν από την πλεξούδα σας, οπότε αρχικά ψεκάστε στις ρίζες σας και κατά μήκος της γραμμής του μετώπου, δίνοντας στα μαλλιά σας ένα γρήγορο μασάζ για να πάει παντού το προϊόν.

Στη συνέχεια, μετά από μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, κάντε μία γαλλική-πλεξούδα με τα μπροστινά σας τουφάκια και τις αφέλειες, φτάνοντας ακριβώς πίσω από το αυτί σας, ασφαλίζοντας τα άκρα με δύο τσιμπιδάκια που ταιριάζουν στο χρώμα των μαλλιών σας. Τέλος, περάστε ένα χαριτωμένο αξεσουάρ μαλλιών ακριβώς πάνω από τα τσιμπιδάκια για να τα κρύψετε. Εάν η πλεξούδα σας φαίνεται πολύ μικρή ή πολύ σφιχτή, «πειράξτε» την λίγο με τα δάχτυλά σας για χαλαρώσει.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ