ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ;

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 30, 2020

Όταν το καλοκαίρι κυλάει, οι λάτρεις της ομορφιάς παντού αντιμετωπίζουν το ίδιο δίλημμα: να φορούν μακιγιάζ στην παραλία ή όχι; Το χάσμα εδώ είναι πραγματικό, ακόμη και μεταξύ των συντακτών ομορφιάς. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε γιατί μία eauty editor δεν πηγαίνει ποτέ άφαβτη στη παραλία και γιατί μια άλλη προτιμά το "γυμνό" πρόσωπο το καλοκαίρι.

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ;

 

Γιατί η Associate Editor Alanna είναι επαγγελματίας που φοράει μακιγιάζ στην παραλία.

Δεν υπάρχει ποτέ στιγμή που να πάω στην παραλία χωρίς ένα προϊόν μεσαίας κάλυψης. Το κάνω αυτό για μερικούς λόγους: Ένα, διότι το βρίσκω ευκολότερο να στρώσω αντηλιακό πάνω και πάνω από το μακιγιάζ σε αντίθεση με το να το εφαρμόζω άτσαλα στο πρόσωπό μου και, δύο, θεωρώ ότι ο ιδρώτας μου φαίνεται πολύ λιγότερο χάρη σε μια Κρέμα CC με SPF. Ο συνδυασμός με κρατά χωρίς περιττή λάμψη, ακόμη και κατά τις πιο δύσκολες μέρες. Επιπλέον, το μακιγιάζ χρησιμεύσει ως μια άλλη ασπίδα από τον ήλιο. Ολοκληρώνω την εμφάνιση της παραλίας μου με λίγο liner στη γραμμή των βλεφαρίδων μου και λίγη μάσκαρα. Αν αισθάνομαι πιο extra, θα προσθέσω ένα άγγιγμα κρέμας ρουζ για να δώσω στα μάγουλά μου κάποια απόχρωση. Για να διασφαλιστεί ότι το ελάχιστο μακιγιάζ μου διαρκεί, πάντα φέρνω ένα ενυδατικό setting spray μαζί μου.

Γιατί η Βοηθός Συντάκτη Samantha είναι ενάντια στο να φοράει μακιγιάζ στην παραλία

Σε μια κανονική μέρα, δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ειχω φορέσει ένα πλήρες μακιγιάζ σχεδόν κάθε μέρα. Η μόνη φορά που επιλέγω να απέχω είναι όταν πηγαίνω στη παραλία. Μου αρέσει να είμαι πιο χαλαρή και να μην ανησυχώ για τίποτα όταν είμαι στην παραλία. Η ρουτίνα των 25 λεπτών για το μακιγιάζ μου δεν ταιριάζει με την καλοκαιρινή μου ατμόσφαιρα. Εκτός από τον παράγοντα ευκολίας, υπάρχει επίσης ένας πολύ πρακτικός λόγος για τον οποίο δεν φοράω μακιγιάζ στην παραλία. Έχω εξαιρετικά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ακμή, οπότε όταν βγαίνω στον έντονο καλοκαιρινό ήλιο σημαίνει ότι φορτώνομαι με αντηλιακό και επαναλαμβάνω την εφαρμόγή σχεδόν κάθε ώρα.

 

 

Αν ήθελα να φορέσω foundation, ή ακόμα και κρέμα BB, το μακιγιάζ μου πιθανότατα δεν θα φαινόταν πολύ καλό στο τέλος της ημέρας. Επιπλέον, το να αφήνω το μακιγιάζ να αναμειγνύεται με τον αναπόφευκτο ιδρώτα μου θα οδηγήσει αναμφίβολα σε φραγμένους πόρους και σπυράκια. Στην παραλία, χρειάζομαι το δέρμα μου να μπορεί να αναπνέει. Επιπλέον, δεν με πειράζει η λάμψη που προκαλείται από ιδρώτα.

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση της επιδερμίδας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ