• ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:00

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ;

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on June 04, 2020

Το foundation που δεν εφαρμόζεται ομοιόμορφα είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε λάτρη του μακιγιάζ - ειδικά αν έχετε ξοδέψει σημαντικό χρόνο τελειοποιώντας το λουκ σας. Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν τρόποι για να αποφύγετε εντελώς την εμφάνιση αυτή, και το μόνο που χρειάζεται είναι η ενυδάτωση και η σωστή βάση μακιγιάζ. Παρακάτω, η makeup artist από τη Νέα Υόρκη, Mary Irwin, αποκαλύπτει συμβουλές για να αποφύγουμε την ανομοιόμορφη εφαρμογή και να την αντιμετωπίσουμε εάν παρουσιαστεί σε εμάς. 

Τι προκαλεί το Patchy Foundation;

Σύμφωνα με την Irwin, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το foundation σας μπορεί να είναι ανομοιόμορφο. «Ο λανθασμένος τύπος προϊόντος, η ανάμειξη προϊόντων με συστατικά που δεν ταιριάζουν με το αφυδατωμένο δέρμα είναι συνήθεις ένοχοι», λέει. Για παράδειγμα, η ανάμειξη ενός primer με βάση τη σιλικόνη με ένα foundation με βάση το νερό θα διαχωριστεί στο δέρμα, επειδή τα συστατικά δεν αναμειγνύονται σωστά. "Επίσης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τόσο λιπαρή επιδερμίδα όσο νομίζουν, και η χρήση εξαιρετικά ματ foundation σε ήδη ξηρό δέρμα δεν έχει ποτέ καλά αποτελέσματα."

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ;Πώς να αποφύγετε το Patchy Foundation;

Όσον αφορά στην αποφυγή του φαινομένου, η Irwin λέει ότι θέλετε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι καλά ενυδατωμένο και προετοιμασμένο για μακιγιάζ. «Μια καλή ενυδατική κρέμα, ένα primer που αναμιγνύεται καλά με το foundation και το σωστό προϊόν, όλα θα σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας παραμένει εκεί που το θέλετε».

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ;


Πώς να διορθώσετε το Patchy Foundation;

Η σωστή προετοιμασία του δέρματος πριν από το foundation είναι ο αληθινός τρόπος για την εξάλειψη της ανομοιομορφίας, αλλά εάν το foundation σας είναι ήδη ανομοιογενές, η Irwin έχει ένα άλλο τέχνασμα που μπορεί να βοηθήσει. «Πάρτε ένα υγρό σφουγγαράκι μακιγιάζ και κάντε καλό blending στα προβληματικά σημεία», λέει.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγλεματικά προϊόντα μακιγιάζ!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ