ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ SERUM ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΡΟΥΤΙΝΑ

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on April 17, 2020

Εάν η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας αποτελείται από 15 βήματα ή πέντε, υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν που πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα: ο ορός. Αυτό το βασικό προϊόν προσφέρει πιο στοχοθετημένα αποτελέσματα, καθώς και επιλογές προσαρμογής. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι ο ορός ή serum; "Ο ορός είναι συνήθως ένα υγρό ή ένα gel που περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών ουσιών για το δέρμα, οι οποίες είναι ικανές να διεισδύσουν βαθύτερα από άλλα ενυδατικά προϊόντα", εξηγεί η δερματολόγος Dr. Marnie Nussbaum.

 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ SERUM ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΡΟΥΤΙΝΑΠοτέ δεν είστε πολύ νέες για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν ορό, είναι η άποψη της Nussbaum και είναι ο καλύτερος τρόπος για να στοχεύσετε συγκεκριμένες ανησυχίες σχετικά με το δέρμα λόγω της υψηλής συγκέντρωσης και της δραστικότητας του. Είναι σημαντικό όταν επιλέγετε έναν ορό για να ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα που επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε - οι περισσότεροι βασικοί οροί περιέχουν έναν συνδυασμό αντιοξειδωτικών που θα φωτίζουν το δέρμα. Ψάχνετε για κάτι ενυδατικό; "Ένας ενυδατικός ορός θα πρέπει να περιέχει υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια", λέει η Nussbaum. "Το υαλουρονικό οξύ διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και λαμπερό - και βασικά επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπλάθεται πιο εύκολα". Αν η αντιγήρανση είναι το κύριο μέλημά σας, η Nussbaum συμβουλεύει να αναζητήσετε έναν ορό που να περιέχει ρετινόλες (που αυξάνουν τον κύκλο των κυττάρων του δέρματος), γλυκολικό οξύ και βιταμίνη C.

 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ SERUM ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΡΟΥΤΙΝΑΗ Nussbaum συνιστά την εφαρμογή ορού δύο φορές την ημέρα αμέσως μετά τον καθαρισμό του δέρματός σας στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Επειδή οι οροί είναι τόσο ελαφριές ενώσεις, είναι εύκολο να στρώσουν, λέει - εφαρμόστε το δικό σας πριν από οποιοδήποτε SPF ή μακιγιάζ. 

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα για τη φροντίδα και τη περιποίηση της επιδερμίδας σας!

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ