ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ LASH EXTENSIONS

ΑΠΟ Elena Tsakiridou on March 28, 2020

Aν δεν είχατε την τύχη να έχετε προγραμματίσει ένα ραντεβού για lash extensions λίγο πριν να αρχίσουν να κλείνουν τα κέντρα αισθητικής, πιθανότατα να πλησιάζετε στο σημείο που παρατηρείτε κάποια κενά - και θέλετε να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας. Ας το προσθέσουμε στην πολύ μεγάλη λίστα των πραγμάτων που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έπρεπε να αναρωτηθούμε: Εφόσον δεν μπορείτε να βάλετε extensions, υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε τα ήδη υπάρχοντα ενώ είστε στο σπίτι;

Η σύντομη απάντηση: Όχι. Η Clementina Richardson, expert για τις βλεφαρίδες, εξηγεί ότι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν DIY προϊόντα που μπορούν να σπάσουν με ασφάλεια την κόλλα για να αφαιρέσουν τα δικά σας eyelash extensions. Προσπαθώντας να τα αφαιρέσετε μόνοι σας, μπορείτε να βγάλετε τις πραγματικές βλεφαρίδες σας (αφού οι επεκτάσεις είναι προσαρτημένες σε αυτές), να βλάψετε το ωοθυλάκιο και να έχετε απώλεια βλεφαρίδων που ενδέχεται να μην επανέλθουν ποτέ.

Τι μπορείτε να κάνετε; Λοιπόν για αρχή, έχετε λίγη υπομονή. Τα extensions θα απομακρυνθούν με τον καιρό (που δεν πρέπει να είναι περισσότερο από μερικές εβδομάδες), σημειώνει η Richardson. Δεύτερον, μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι πραγματικά θρέφετε και ενισχύετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατές και υγιείς, όταν όλα τα extensions έχουν απομακρυνθεί. Αυτό θα σας δώσει επίσης ένα ισχυρό θεμέλιο για την εφαρμογή νέων επεκτάσεων βλεφαρίδων στο μέλλον.

Ορίστε πώς η Richardson συνιστά να φροντίζετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας:


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ


Προσθέστε έναν ορό βλεφαρίδων στη ρουτίνα φροντίδας της νύχτας, αν δεν χρησιμοποιείτε ήδη. Το βράδυ είναι καλύτερο για να μην κρύψετε τον ορό κάτω από τη μάσκαρα, ενώ τα συστατικά που ενισχύουν την τρίχα μπορούν να διεισδύσουν ενώ κοιμάστε.

Η Ρίτσαρντσον συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείτε eyelash curlers επειδή μπορεί να βλάψουν τις φυσικές βλεφαρίδες τραβώντας τες από τη ρίζα ή σπάζοντάς τες στη μέση. 


ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΒΑΜΜΕΝΕΣ


Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που πρέπει να θυμάστε όταν φοράτε λιγότερο μακιγιάζ από το συνηθισμένο. Αν εφαρμόσατε μόνο λίγη μάσκαρα και concealer, μπορεί να είναι δελεαστικό να παραλείψετε τη συνηθισμένη ρουτίνα καθαρισμού της νύχτας. Αλλά εκτός από το να βλάπτει το δέρμα σας, η συσσώρευση μακιγιάζ των ματιών μπορεί να αποδυναμώσει τις φυσικές βλεφαρίδες σας. Για να τις κρατήσετε υγιείς και καθαρές: Χρησιμοποιήστε ντεμακιγιάζ ματιών και, στη συνέχεια, καθαρίστε απαλά το υπόλοιπο του προσώπου σας.

 

Επισκεφθείτε το eshop μας, ikonomakis.gr, για να ανακαλύψετε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας.

ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.

Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ